Shanny Curiel

Shanny Curiel

zondag, 19 maart 2017 14:55

Samenstelling Cliëntenraad

De Cliëntenraad bestaat momenteel uit 4 leden : Younes Arbib, Chris de Kort, Erik Nieuwenhuis en Shanny Curiel.

Younes Arbib;  

 

 

Chris de Kort;

 

 

 

Erik Nieuwenhuis;

 

 

 

Shanny Curiel; Oud bewoonster van de Koning. Heeft in de Spoorstraat gewoond en heeft nu een zelfstandige woning. Ze heeft de hele traject doorlopen van SMO en heeft nu alleen hulp in de vorm van SaldoPlus. Door haar ervaringen is ze 3 jaar geleden gevraagd om mee te helpen in de Cliëntenraad. Inmiddels is ze de voorzitter van de Cliëntenraad en heeft ze meegedaan met 20 jaar SMO.

woensdag, 03 september 2014 20:43

Klachtencommissie

De medewerkers van SMO proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Wij willen dat dan graag van u weten. Alleen als u aangeeft waarover u ontevreden bent, kunnen wij er immers iets aan doen om het een volgende keer beter te doen. Veel klachten ontstaan door misverstanden die in een gesprek eenvoudig rechtgezet kunnen worden. Probeer daarom eerst uw klacht met de betreffende medewerker of zijn of haar leidinggevende te bespreken.

donderdag, 17 april 2014 00:00

Opening winkel Jobfactory SMO

Helmond, 17 april 2014

Lancering unieke productlijn in nieuwe winkel van Jobfactory. De Jobfactory (onderdeel van SMO Helmond) maakt producten met een sociaal label.
Dit label staat voor producten die gemaakt worden door mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in een aangepaste werkomgeving en zonder winstoogmerk.

dinsdag, 04 juni 2013 03:41

Housing First in Helmond

Housing First (eerst onderdak) moet ervoor zorgen dat bepaalde dak- en thuislozen zich verantwoordelijk gaan voelen voor de woning die ze krijgen.

Ze krijgen de woning alleen onder bepaalde voorwaarden.

Zo moet de bewoner begeleiding accepteren, de huur betalen en mag niet voor overlast zorgen.

dinsdag, 04 juni 2013 03:41

De keuken van de JF is geopend

De Jobfactory is een werkplaats voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt die graag maatschappelijk willen participeren.
De afdeling keuken van Jobfactory, waar ook leerlingen van de Korenaer de praktijk leren, heeft haar deuren weer geopend.
Op maandag t/m donderdag kunt u bij ons terecht voor een heerlijk broodje, een soepje en/of een snack. U kunt bij ons lunchen of uw lunch meenemen!

Neem contact met ons op

Zonder jullie kunnen we niet. Klagen kan soms prima zijn maar zorg dan dat wij het ook horen zodat we er iets aan kunnen doen. Ideeën of klachten? kom maar op!

neem contact op